Tozkoparan İskender Televizyon dizisi

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış Süper kahraman Tozkoparan İskender ilk 2 bölümü ve yeni formatıyla 2 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 TRT 1’de başlıyor. Üçüncü bölümden itibaren ise her Pazar saat 17.30 da TRT 1'de yayınlanacak.

Tozkoparan dizisi 3 sezon ve 55 bölüm yayında kaldıktan sonra final yapmış ve yerine yapımcı Tozkoparan dizisinin devamı niteliğinde olup kadrosuna yeni oyuncular dahil olmuştur. Tozkoparan İskender; okçuluk, kahramanlık ve kahkaha dolu sahneleri ile çocuklar tarafından çok sevilecek.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan Kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Oyuncular;

Çağan Efe Ak- İskender

Ülkü Hilal Çiftçi- Duygu

Defne Erşen- Ece

Esat Polat Güler- Tayfun

Mert Erdoğdu- Ayberk

Sera Tokdemir- Rüya

Fırat Albayram- Giovanni

Muhittin Korkmaz- Rafet

Esin Gündoğdu- Saniye

Suna Selen- Makbule

Mehmet Emin Kadıhan- Savaş

Leya Kırşan- Elif

Tuana Naz Tiryaki- Asya

Deniz Erayvaz- Arda

Yağız Kılınç- Sinan

Burak Alkaş- Fikri

Yusuf Gökhan Atalay-Salih

Tozkoparan İskender DİZİ OYUNCULARI
Tozkoparan İskender
Tür Macera, Dram
İlk Bölüm
Yapım Fotoroman Film
Yapımcı Can Özcanlı
Yönetmen Şevki Es
Senarist Mustafa Burak Doğu, Selin Arapkirli
Kanal TRT 1
Gün Pazar 17.30