Türkan Hanımın Konağı Televizyon dizisi

Günlük dizi Türkan Hanım’ın Konağı,14 Eylül Pazartesinden itibaren hafta içi her gün yayınlanan dizi saat değiştirdi.Dizi artık 11.30'da yayın hayatına devam edecek.

 Birçok yeni dizi ve yapımla seyircinin karşısına çıkan TRT 1'in yeni günlük dizisi Türkan Hanım’ın Konağı' daha önce hiç izlemediğiniz bir formatta ekranlara gelecek.Türkan Hanım’ın Konağı hem bir dizi hemde bir program olacak. Bir dizi olacak çünkü her hafta Türkan Hanım’ın Konağı’nda örnek bir konunun işlenecek; bir program olacak çünkü her hafta programa uzman konuklar  katılarak  izleyiciye gündelik pratik bilgiler verecek. Ayrıca Türkan Hanım’ın Konağı yemek tarifleri bölümü de olacak.

Bir dizinin içine bir program yerleştirilerek ekranlara getirilecek Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde bir çok ünlü oyuncu yer alırken ekranlarda hiç görmediğimiz bir çok genç yetenekte dizinin kadrosunda yer alacak.

Konusu: Yeni dizi Türkan Hanım’ın Konağı’nda köklü Türk kültürü ve aile yapısı izleyiciye aktarılacak. Gelenek ve göreneklerimize göre yaşayan bir ailenin hikayesini anlatacak dizide, bolca Türk aile yapısına ait doneler bulunacak.

Türkan Hanımın Konağı DİZİ OYUNCULARI
Türkan Hanımın Konağı
İlk Bölüm
Kanal TRT 1
Mekan İstanbul