Aras Barlas

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber Aras Barlas,Adana doÄŸumlu ve 33 yaşındadır.Haliç Ãœniversitesinden mezun olmuÅŸtur.Aras Barlas,Youtubede çektiÄŸi videolar ile tanınmıştır. Bakımlı ve modern bir erkek olan Aras Barlas,paylaÅŸtığı doÄŸal cilt bakımı reçeteleri ve doÄŸal cilt maskeleriyle kadın ve erkek milyonlarca kiÅŸi tarafından çok seviliyor. 

Ünlü Youtuber, cilt bakımı konusunda gerçekten çok işe yarayan tarifler paylaşmaktadır.

  Aras Barlas'ın PaylaÅŸtığı Cilt Lekeleri İçin DoÄŸal Maskesi;

Yüzdeki koyu lekeler ve güneş lekeleri birçok kişinin başının belasıdır, öyle değil mi? İşte ünlü vlogger Aras Barlas, bize cilt lekelerini gideren bir maske tarifi veriyor. Cilt lekeleri için maskeyi 1 kez yaptıktan sonra farkı göreceksiniz diye garanti veriyor. Porselen gibi pürüzsüz ve bembeyaz bir cilt için gelin bu maske tarifini hep birlikte öğrenelim!

1 orta boy havucu, geniÅŸ bir kasenin içine rendenin ince kısmıyla rendeleyin. 1 orta boy domatesi de rendenin ince kısmıyla aynı kaseye rendeleyin. Fakat domatesin kabuÄŸunu maskenin içine almayın. 1 yemek kaşığı elma sirkesini havuç ve domates rendesine ekleyin. 1 yemek kaşığı pudra ÅŸekerini karışıma ekleyin. Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Buz kalıplarına bu karışımı dökün. buzluÄŸa koyun. 

Kan dolaşımını hızlandıran bu uygulama için bir buz küpünü cilde hızlı bir şekilde dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün. Bu uygulamayı her gün düzenli olarak yapmanız gerekir. Birkaç hafta sonra lekelerin açıldığını ve cildinizin aydınlık hale geldiğini görecek ve şaşıracaksınız.

Aras Barlas'ın Paylaştığı Cilt Beyazlatma Maskesi;

Evdeki normal bir sabundan, yüz beyazlatan sabun yapmayı bu tarifle öğrenebilirsiniz. Hem bu kadar etkili hem de bu denli kolay ve basit bir yöntem ile evdeki sabunu yüzümüzü beyazlatan, lekeleri yok eden bir sabuna dönüştürebilirsiniz. GüneÅŸ lekelerinden ve koyu lekelerinizden hemen arınabilirsiniz. Uzun vadede kalıcı bir etkiye sahip olan bu maskeyi yapmak çok kolay. 

Dove yüz sabununu rendeleyin ve sabun rendesini büyük bir kaba alın. Yarım çay bardağı pirinci, yarım çay bardağı suyla 20 dakika karıştırın. Su, süt gibi olmalı. Pirincin suyunu süzün ve kenarda bekletin. Patatesi, rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Daha sonra avucunuzda patates rendesini sıkarak, suyunu çıkarın. Patatesin suyunu da kenarda bekletin. 

Rendelenmiş sabunu küçük bir tencereye alın. İçine patates suyu ve pirinç suyunu ekleyin. Bu karışımı, puding kıvamına gelene kadar pişirin.

Bir cam kasenin içine kolonya dökün ve kasenin yüzeyini kolonya ile iyice silin. Ardından karışımı, cam kaseye alın. Sonra karışımın üzerine kolonya sıkın. Karışıma kolonya sıkmamızın nedeni, karışımın kaseye yapışmamasıdır. Ayrıca kolonya sayesinde, bu sabun kaseden çok daha kolay çıkar. 

Ardından hazırladığınız sabunu buzluğa koyun ve 2 saat bekletin. Cildinize sabunla masaj yapın ve 30 dakika bekleyin. Hazırladığınız sabunu tekrar buzluğa koymayı unutmayın. Bu uygulamayı günde 2 kez düzenli olarak yapmanız gerekir. Böylece beyaz, pırıl pırıl ve sağlıklı bir cilde kavuşacaksınız. Bu cilt beyazlatma tarifine inanamayacaksınız.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Emre Uzunboy kimdir?

Emre Uzunboy

Youtuberlar
Alp Kılınç kimdir?

Alp Kılınç

Youtuberlar
Sibil Çetinkaya kimdir?

Sibil Çetinkaya

Youtuberlar
Mendemur Lemur kimdir?

Mendemur Lemur

Youtuberlar
Timur Akkurt kimdir?

Timur Akkurt

Youtuberlar
Merve Özkaynak kimdir?

Merve Özkaynak

Youtuberlar
Enis KirazoÄŸlu kimdir?

Enis KirazoÄŸlu

Youtuberlar
Sunay Sagut kimdir?

Sunay Sagut

Youtuberlar
Cristina Elif Boboc kimdir?

Cristina Elif Boboc

Youtuberlar
Aras Barlas
Aras
Meslek Fenomen, Youtuber
Cinsiyet Erkek
Ä°liÅŸki Durumu Bekar
EÄŸitim Lisans Mezunu
Üni. Haliç Üniversitesi
Popülarite #9200 (12934 kişiden)