Aslı Akın Narcı

1980 İzmir doğumlu Aslı Akın Narcı,ilk,orta ve liseyi İzmir’de tamamladı. Lise döneminde Bornova Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın açtığı sınavı kazanarak tiyatroya adım attı.Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünü tamamladı.Mezuniyetten sonra Konya Devlet Tiyatrosu’nda oyunlarda rol aldı.

Daha sonra eşiyle birlikte yerleştiği İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na katıldı ve hâlâ devam etmektedir. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Oyunculuğun yanı sıra Sadri Alışık Kültür Merkezi, Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi gibi sanat kurumlarında ve Sabancı Holding, Teknosa gibi kurumsal firmalarda eğitmen olarak görev yaptı. İ.B.B.Şehir Tiyatroları Çocuk Eğitim Birimi ve Nefes Müzik’te eğitim vermeye devam ediyor.

Aslı Akın Narcı, evli ve Ali Kerem adında oğlu var. 

2023 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde oynayacak.Dizinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi oyuncular yer alacak.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Aslı Akın Narcı
Aslı
Doğum Tarihi (44 yaşında)
İzmir
Meslek Eğitimci, Oyuncu, Tiyatro Oyuncusu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli
Popülarite #12311 (12934 kişiden)