Banu Ä°slam Åžucai

1996 Azerbaycan,Bakü doÄŸumlu Banu Ä°slam Åžucai,2017’de düzenlenen Best Model of the World yarışmasında Azerbaycan’ı temsil etti ve ‘Best Smile’ derecesi aldı. Banu Ä°slam Åžucai, oyunculuk dışında bazı markalarla ekran yüzü olmak için görüşmelerini sürdürüyor.Yüz güzelliÄŸi ve renkli gözleri ile sıra dışı bir imaj yaratan Azeri oyuncu, doÄŸal güzelliÄŸi nedeniyle markaların kapısını çaldığı isimlerden biri olmayı baÅŸarıyor.

 Miss Azerbaycan 2020’de birinci seçilen Banu Ä°slam Åžucai, sonrasında oyunculuÄŸa adım atmıştır. Serkan Atar ve Murat Atıl’dan oyunculuk ve diksiyon üzerine dersler alan Banu Ä°slam Åžucai, ayrıca Acun Medya, 35.5 Akademi, Ä°stanbul Film Akademisi gibi kurumlarda da dersler almıştır.

Banu Ä°slam Åžucai,oyuncu olarak Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da da rol aldı.Dizinin 631 bölümünde çocuÄŸu rehin alınmış, zorla çalıştırılan Olga ismindeki bir kadını canlandırdı. Yakın zamanda Son Åžans' Lena ve Alem-i Cin 3' Gizem rolü ile iki sinema filminde daha boy gösterecektir.

Banu İslam Şucai, formunu korumak için spora devam ederken, kapalı salonlar yerine sahil hattında efor harcamayı tercih ediyor.

İranlı bir baba ile Rus bir anneden doğma olan Azeri vatandaşı Banu İslam Şucai, Azerice, Türkçe, İngilizce ve Rusça biliyor.

biyografi
Foto Galeri
DÄ°ÄžER OYUNCULAR (Arka Sokaklar )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Muharrem Bayrak kimdir?

Muharrem Bayrak

Oyuncular
Zilan Duru kimdir?

Zilan Duru

Oyuncular
Cem Uslu kimdir?

Cem Uslu

Oyuncular
Banu Ä°slam Åžucai
Banu
Doğum Tarihi (28 yaşında)
Azerbaycan, Bakü
Burç Balık
Meslek Manken, Model, Oyuncu
Cinsiyet Kadın
Ä°liÅŸki Durumu Bekar
Ä°kamet Ä°stanbul
Boy 1.70 cm
Kilo 57 kg
Popülarite #10451 (12934 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Arka Sokaklar Olga