Ebru Ener

Ebru Ener,Bağdat Caddesi'nde 17 sene restoran işletmeciliğinin ardından,mobilya dönüşüm işine yönelen girişimcidir.

Ayrıca Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Ebru Ener ile Yeni Gibi programının sunucudur. Ebru Ener,eski eşyaları yenileyip yeni bir görünüm kazandırıyor. Evdeki kullanmadığınız eşyalardan yeni aksesuarlar yaratıyor ve bunları izleyicileri ile birlikte kanal D ekranlarında paylaşıyor.

Ener, Suadiye’deki evinde yaptığı küçük değişikliklerle başlayan dönüşüm tutkusuyla zamanla tüm evini yeniden dekore etmiş ve değişiklikleri sosyal medyada paylaşmıştır. Kendi boya markasını çıkararak pandemide satış rekorları kıran Ebru Ener, kısa sürede sosyal medya üzerinde 500 bin takipçiye ulaşmıştır.

Sosyal medyadan gelen yoğun talep üzerine Bostancı'da Design By Ebru Ener ismiyle bir atölye açtı. Burada her hafta 100 kişiye mobilya dönüşüm ve boyama eğitimleri vermeye başladı. 6 ay süren yoğun atölye eğitimleri sonrası aralarında mimar, doktor ve savcıların da bulunduğu pek çok kişi, evini dönüştürmek için Ebru Ener'e başvurdu.

Ebru Ener'in ürünleri hızla tükenmeye başladı ve bu nedenle bayilik vermeye başladı. 1 yıl içinde 40 kadın bayiye ulaştı. Şu anda hedefi, her ilde bir bayi açmak. Gelecek yıldan itibaren ise Hollanda, Almanya, ve Arap ülkelerine 20 bayilik açmayı planlıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ebru Ener
Ebru
Meslek İş Kadını, Girişimci, Sunucu
Cinsiyet Kadın
Popülarite #12812 (12949 kişiden)