Ekrem Aral Tuna

1991 Bursa doğumlu başarılı oyuncu Ekrem Aral Tuna, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans mezunudur.Oyunculuğa rol aldığı reklam filmleri ile başlamış ve ardından bir kaç kısa film de yer almıştır. Bir dönem sanat mizah dergisinde sinema yazıları yazmıştır. 2014 yılında Recep İvedik 4 sinema filminde Arif karakteri ile beyaz perdeye adım atmıştır. BKM reklamı, Nescafe reklamı gibi kurumsal markaların reklam yüzü olmuştur.

Ekrem Aral Tuna,psikolog, profesyonel oyuncu ve oyunculuk koçu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.Aynı zamanda üniversitede okurken bir şirkette müşteri hizmetleri müdürü olarak çalışmıştır. Mezuniyetin ardından, klinik psikolog (serbest) olarak çalışmanın yanı sıra. Careem’de 17 ay boyunca, tedarik departmanı, eğitim kaptanları, sosyal medya yönetimine destek vererek, Türkiye’de müşteri hizmetleri yöneticisi olarak 2020 yılına kadar çalışmıştır. Günümüzde oyunculuğun yanı sıra kıdemli klinik psikolog (serbest çalışan) olarak TeraPsikoloji’de çalışmalarını da sürdürmektedir.

2021 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj dizisine Tuna karakteri ile dahil olan Ekrem Aral Tuna ile birlikte Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk, Sait Genay, İman Casablanca ve Burak Yörük gibi isimler de rol almıştır.

Rol Aldığı Projeler;

2022 - Kan Çiçekleri (TV Dizisi)

2022 - Gibi (Suat) (TV Dizisi)

2022 - Baba (Emre) (TV Dizisi)

2022 - Alparslan Büyük Selçuklu (Garen) (TV Dizisi)

Balans / Balance (Koca) (Kısa Film)

2020 - Baraj (Tuna) (TV Dizisi)

2020 - Barbo (Kerem) (Kısa Film)

2018 - Vatanım Sensin (Asker)

2014 - Tuşlu Tel (Mehmet) (Kısa Film)

2014 - Kelam (Ekrem) (Kısa Film)

2014 - Recep İvedik 4 (Arif) (Sinema Filmi)

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Baraj ve Kan Çiçekleri )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Ekrem Aral Tuna
Ekrem
Doğum Tarihi (33 yaşında)
Bursa
Burç Oğlak
Meslek Oyuncu, Psikolog
Cinsiyet Erkek
İkamet İstanbul
Boy 1.74 cm
Kilo 74 kg
Göz rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #9673 (12942 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Baraj Tuna
Kan Çiçekleri Cevdet Demir