Gülay Say

1989 Konya doğumlu Gülay Say,ilk ve orta eğitimini Konya’da bitirdi.ardından Selçuk Üniversitesi'de Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü okudu.Üniversite yıllarında Dilek Sabancı Konservatuarı’nda,Konya Devlet Tiyatrosu’nda ve çeşitli tiyatro ekiplerinde tiyatro çalışmalarına devam etti. Çalıştığı projelerde, oyunculuğun yanı sıra, yönetmen yardımcılığı ve kostüm tasarımcısı görevlerini üstlendi. Yine öğrenim döneminde TV programları hazırladı ve sunuculuğunu yaptı.

Mezuniyetin ardından, Fikret Hakan’ın asistanlığına başladı. İki yıl süren çalışmanın ardından, Türk Sinema Tarihi I-II çalışması tamamlandı.2012 yılında, Deniz Hamzaoğlu ile birlikte Yabancı Sahne’yi kurdu. Halen Yabancı Sahne de oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir.

Bunun dışında 2011-2014 yılları arasında; Tiyatroda Üçüncü Göz, Eleştiri – İhsan ATA (Kitap Konsept Danışmanlığı) ve Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim Programları Diksiyon Seminerleri – Diksiyon Eğitmeni görevlerini de üstlendi.Ayrıca eğitmenlik yapmakta ve bunun yanı sıra konservatuara hazırlık eğitimleri vermeye devam etmektedir.

Çukur, Alev Alev, 50 m2,Atiye, Bir Başkadır ve Azizler gibi projelerde oyuncu koçluğu da yapan Gülay Say,şimdilerde Son Nefesime Kadar adlı dizide Betül karakteriyle rol almıştır.

biyografi
Foto Galeri
DÄ°ÄžER OYUNCULAR (Son Nefesime Kadar )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Gülay Say
Gülay
Doğum Tarihi (34 yaşında)
Konya
Burç Koç
Meslek Oyuncu, Yönetmen Yardımcısı
Cinsiyet Kadın
Ä°kamet Ä°stanbul
EÄŸitim Lisans Mezunu
Üni. Selçuk Üniversitesi
Popülarite #11671 (12950 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Son Nefesime Kadar Betül