Hakan Ergün

Anadolu Rock Müziği’nin sevilen isimleri arasında yer alan 1978 İstanbul, Üsküdar doğumlu Hakan Ergün, öğrenimini Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nde tamamlamıştır. Müzikal serüvenine Üsküdar Musiki Cemiyetinde başladı.Hakan Ergün, ‘Kerkük Zindanı’ adlı single’ı ile ikinci kez dijital platformlarda yerini almıştı. Müzik camiasına adım attığı ilk günden bu yana, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte festival ve özel organizasyonlarda konserler verdi.

 2001 yılında Kadıköy Meydanı'nda "İyi ki Doğdun Barış Manço" isimli etkinlikte müzikseverlerle buluşmuş, 3 Şubat 2001'de Barış Manço'nun evinin balkonunda Barış Abi'nin şarkılarını seslendirerek O'na olan vefa borcunu ödemeye çalışmış, O'nun maneviyatını daha derinden hissederek, kendisini müzikal yaşantısında daha da kamçılamıştır.

Sivil Toplum çalışmalarını sürdürürken bir yandan solo kariyeri için çalışmalarına devam eden Hakan Ergün 2015 Yılında Şaşkın, 2016 Yılında Kerkük Zindanı adlı albümleri ile müzik severler ile buluşmuştu.

2017 yılında ise Cem Karaca’nın ‘Sevda Kuşun Kanadında’ adlı şarkısını yeniden düzenleyerek sosyal medya platformlarında müzik severlere sundu.

Hakan Ergün, 18 Mayıs 2018 ‘de ünlü sanatçı İlhan Şeşen imzalı “Gibi Gibiyim” adlı eser ile harika bir çıkış yaptı. Hakan Ergün'ün, Kınay Production etiketiyle yayınlanan "Gibi Gibiyim" isimli tekli çalışmasını çıkardı.

Başarılı rockçı Hakan Ergün Barış Manço´nun unutulmaz eserlerinden birisi olan Ahmet Beyin Ceketi adlı şarkısını Aralık 2019'da single olarak çıkardı ve bu şarkısını çektiği güzel bir kliple taçlandırdı. Hakan Ergün geçtiğimiz günlerde yeni teklisi “Nefret”i sevenleriyle buluşturmuştur.

Hakan Ergün'ün, Melodi Müzik etiketiyle yayınlanan "Ahmet Bey'in Ceketi" isimli tekli çalışması..

 

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Umut Mürare kimdir?

Umut Mürare

Şarkıcılar
Nurdan Torun kimdir?

Nurdan Torun

Şarkıcılar
Çiğdem Kamer kimdir?

Çiğdem Kamer

İş Dünyası
Xece Herdem kimdir?

Xece Herdem

Şarkıcılar
Michelle Heaton kimdir?

Michelle Heaton

Şarkıcılar
Yılmaz Taner kimdir?

Yılmaz Taner

Şarkıcılar
Harun Roj kimdir?

Harun Roj

Şarkıcılar
Sevil Özen kimdir?

Sevil Özen

Şarkıcılar
Mehmet Dereli kimdir?

Mehmet Dereli

İş Dünyası
Murat Kurşun kimdir?

Murat Kurşun

Şarkıcılar
Halsey kimdir?

Halsey

Şarkıcılar
Zeynep Avcı kimdir?

Zeynep Avcı

Şarkıcılar
Hakan Ergün
Hakan
Doğum Tarihi (46 yaşında)
İstanbul, Üsküdar
Memleket Malatya
Meslek Besteci, İş Adamı, Rap Şarkıcısı
Cinsiyet Erkek
Eğitim Ortaöğretim Mezunu
Popülarite #11050 (12934 kişiden)