İlayda Altuntaş

1995 Balikesir doğumlu İlayda Altuntaş, Fransa da Saint Michel Fransız Lisesi’ni derece ile tamamladı.Çok iyi derece Ingilizce ve fransızca bilen İlayda Altuntaş Kanada’dan da lise diploması alarak çift lise mezunu olmuştur.İlayda Altuntaş, güzelliği kadar yüzme, bisiklet ve piyanodaki yeteneği ile de dikkat çekiyor.

Şuanda  İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği son sınıf  öğrencisi olan güzel oyuncu aynı zamanda oyunculuk eğitimlerini de tamamlamıştır.

Altın Emlak Ayvalık Şubesi danışmanlarından Elif Yeğin'in kızı İlayda Altuntaş, güzelliği, eğitimi ve donanımı ile 5 bin genç kız arasından yapılan elemelerin ardından ilk 20'ye girerek Miss Turkey 2016 yarışmasında finalist oldu.

Günümüzde Karemel yapımın açtığı seçmeleri geçti ve Yemin dizisinin yeni kadın başrol oyuncusu olarak Özge Yağız'ın hayat verdiği Reyhan karakteri Elif Özkul'un canlandıracağı iddia edilmişti. Ancak İlayda Altuntaş'ın Reyhan'a hayat vereceği öğrenilen dizinin başrol oyuncusu yine değişti ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakterinin gençliğini canlandırdıran Cansu Tuman ile anlaşıldı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Sevilay Öztürk kimdir?

Sevilay Öztürk

Oyuncular
Sefer Eliş kimdir?

Sefer Eliş

Oyuncular
Sinan Sümer kimdir?

Sinan Sümer

Oyuncular
Sabrina Sato kimdir?

Sabrina Sato

Oyuncular
Zeynep Beşerler kimdir?

Zeynep Beşerler

Oyuncular
Gülçin Hatıhan kimdir?

Gülçin Hatıhan

Oyuncular
Rahman Görede kimdir?

Rahman Görede

Oyuncular
Polen Emre kimdir?

Polen Emre

Oyuncular
Füsun Günuğur kimdir?

Füsun Günuğur

Oyuncular
İlayda Altuntaş
İlayda
Doğum Tarihi (29 yaşında)
Balikesir
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
İkamet Balıkesir
Boy 1.72 cm
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi
Popülarite #4046 (12942 kişiden)