Michele Morrone

 1990 İtalya’ Melegnano doğumlu Michele Morrone,babasını 12 yaşındayken kaybetmiş. 3 ablası ve 1 tane de fotoğrafçılık yapan bir erkek kardeşi var.Teatro Fraschini Di Pavia’de tiyatro eğitimi alan İtalyan yıldız Michele Morrone, oyunculuğun yanı sıra mankenlik yapıp şarkı da söylüyor.

Michele Morrone, 2014 yılında Lübnanlı moda tasarımcısı Rouba Saadeh ile evlendi. Michele ve Rouba evliliklerinin dördüncü yılında boşandı.Michele Morrone’nin Rouba Saadeh ile olan evliliğinden Marcudo (2014) ve Brado (2017) adında 2 oğlu var. 2018 yılında eşinden ayrılan Morrone, eski eşiyle hala görüşmeye devam ediyor.

Boşandıktan sonra şiddetli bir depresyon süreci geçiren Michele Morrone, boşanma sonrası kötü bir süreçten geçmiş. Sancılı geçen dönemlerinde Marrone, maddi anlamda da zorluklar yaşadığı ve o dönem bir köyde bahçıvanlık yaptı. Michele Morrone, boşandıktan bir yıl sonra ise oyunculuk kariyerine odaklandı.

Michele Morrone, oyunculuk yapmaya tiyatro’da küçük rollerde alarak başladı. Tiyatro’da oyunculuk anlamında kendini yetiştirince başrollerde rol almaya başladı. Sinema seçmelerine katıldı.

2012 yılında E la vita continue adlı yapımda başrolü kaptı. Ardından Sirene, El juicio (Il processo), Come in Delfino, Renata Fonts, Squad 6, Medici, The Process, Milly Carlucci ve daha birçok yapımda yer aldı. 2019 yılında Giulio Base’nin yönetmenliğini yaptığı Bar Joseph’te Luigi karakterine hayat verdi.

2020 yılında ise onu dünya bazında üne kavuşturan erotik 365 Days (365 DNI) filminde Polonyalı yıldız Anna-Maria Sieklucka ile başrolde yer aldı.Filmde Massimo Toricelli karakterine can verdi.

Michele Morrone, oyunculuğun yanı sıra profesyonel anlamda şarkıcılık yapıyor. ve gitar çalabiliyor. Michele Morrone ilk stüdyo albümünü Dark Room adıyla bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde müzikseverlerle buluşturdu. 10 şarkıdan oluşan albümde 365 Days filmi için seslendirdiği Feel It şarkısı da yer alıyor.

Michele Morrone daha önce birçok film dizi projesinde yer aldı ama onu dünya çapında üne kavuşturan projesi kuşkusuz 365 Days filmi oldu.

Michele Morrone’nin şu anda yaklaşık 1,04 bin abonesi olan bir Youtube kanalı var. 16 Ocak 2020 tarihinde açılan kanalda Morrone’nin müzik çalışmaları yer alıyor. Instagram sayfasında ise 9,8 milyon takipçisi bulunmaktadır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Barış Alpaykut kimdir?

Barış Alpaykut

Oyuncular
İlkay Akdağlı kimdir?

İlkay Akdağlı

Oyuncular
Ekin Tunçeli kimdir?

Ekin Tunçeli

Oyuncular
Erman Arda kimdir?

Erman Arda

Oyuncular
Ninel Conde kimdir?

Ninel Conde

Oyuncular
Megan Batoon kimdir?

Megan Batoon

Oyuncular
Emir Göknar kimdir?

Emir Göknar

Oyuncular
Betül Berk kimdir?

Betül Berk

Oyuncular
Merve Şen kimdir?

Merve Şen

Oyuncular
Vedat Erincin kimdir?

Vedat Erincin

Oyuncular
Michele Morrone
Michele
Doğum Tarihi (33 yaşında)
İtalya
Burç Terazi
Memleket İtalya
Meslek Oyuncu, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Boşanmış (Rouba Saadeh ile)
Boy 1.87 cm
Kilo 80 kg
Göz rengi Kahverengi
Popülarite #412 (12936 kişiden)