Onur Sarıaltın

  Onur Sarıaltın, Craft Oyunculuk Atölyesi’nden Eric Morris Oyunculuk Metodu, Grotowski - Fizik ve Oyunculuk, Commedia dell’Arte, Doğaçlama Tiyatro, Şahika Tekand - Studio Oyuncuları’ndan Performatif Sahneleme ve Oyunculuk Teknikleri üzerine eğitimler aldı. Ayrıca Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde mezun oldu.

2000 yılında  üniversite tiyatro topluluğunda tiyatro hayatına başladı. Birçok özel tiyatroda ve festivallerde oyunculuğun yanısıra, bazı oyunların yönetmenliğini de üstlendi. 2005 yılında yerel bir radyoda canlı yayın sunuculuğu yaptı.

2008-2011 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatroları’nda “Genç Osman” oyununda ve 6.Küçük Hanımlar-Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali’nde görev aldı. Birçok dizi ve reklam filmlerinde oynadı.

2014 yılında THY ‘Hayal Edince’ Reklam Filmi’nde çocuk oyuncuların oyuncu koçluğunu yaptı. Aynı yıl “Son Mektup” sinema filminde rol aldı. 2015 yılında Japon - Türk ortak yapımı olan “Ertuğrul & Kainan 1890” ve yapımcılığını BKM'nin üstlendiği "Kara Bela" sinema filmlerinde oynadı.

Oyunculuk kariyerine “görmeyeri” ve "karasahne" tiyatrolarında oynadığı oyunlarla devam ederken, 2012 yılında kendi oluşturduğu programla başlattığı “Yaratıcı Oyunculuk Atölyesi”nde, “Bahçelievler Belediyesi”nde ve “1001Sanat - Sanat Okulu”nda oyunculuk eğitimleri vermektedir.

 

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Alvaro Morte kimdir?

Alvaro Morte

Oyuncular
Deniz Gündoğdu kimdir?

Deniz Gündoğdu

Oyuncular
Nuri Alço kimdir?

Nuri Alço

Oyuncular
Elif Akdemir kimdir?

Elif Akdemir

Oyuncular
Sude Zülal Güler kimdir?

Sude Zülal Güler

Oyuncular
Polen Ocakoğlu kimdir?

Polen Ocakoğlu

Oyuncular
Erkan Kaledibi kimdir?

Erkan Kaledibi

Oyuncular
Abhinav Shukla kimdir?

Abhinav Shukla

Oyuncular
Emel Bertan kimdir?

Emel Bertan

Oyuncular
Atay Yıldız kimdir?

Atay Yıldız

Oyuncular
Onur Sarıaltın
Onur
Doğum Tarihi (42 yaşında)
Ankara
Meslek Oyuncu, Tiyatro Oyuncusu
Cinsiyet Erkek
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Gazi Üniversitesi
Popülarite #12400 (12939 kişiden)