Acemi Anneler Televizyon dizisi

TRT 1 ekranlarında yeni sezon günlük dizisi Acemi Anneler 19 Ekim’den itibaren hafta içi her gün 15.45’te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Acemi Anneler 4 annenin hayatta yaşadıkları zorluklar ve mücadeleleri konu alacak olan dizi merakla beklenmeye başladı.Acemi Anneler dizisinde 4 anne adayının yaşadıkları maceralar anlatılacak.

Konusu; Çocukluklarından beri her dertlerini her mutluluklarını paylaşan dört candan arkadaş Nil, Sevda, Beyza ve Ceren bu kez bir kadının hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluğu, annelik heyecanını yine hep birlikte yaşayacaklar. İş hayatının zirvesinde olan Nil’in hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrenmesi, hamileliği sırasında defalarca bebeğini kaydeden Beyza’nın hayal kırıklığı, hepsinden önce evlat sahibi olan Sevda’nın üçüncü çocuğunun ardından yaşayacağı sürpriz durum, yıllardır tüp bebek tedavisi gören Ceren’in umutlu bekleyişi, seyirciye sıcacık, bizden, tanıdık hikayeler anlatacak.

 Oyuncu Kadrosu; Merve Üçer, Begüm Topçu Turay, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk, Berk Bakioğlu, Cantuğ Tural, Tolga Akman, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Eken, İpek Çeken, Zeynep A.Metin, Nermin Uğur, Murat Volkan Benli, Deniz G.Koçman, Başak Vural, Tüğçe Özbey, Tamer Aykut, Aslı Bayyiğit, Rümeysa Ay, Ayça Dokumacı, Doğukan Demirci, Bade Çalışkan.

Acemi Anneler DİZİ OYUNCULARI
Acemi Anneler
Tür Dram
İlk Bölüm
Yapım Yonca Film
Yönetmen Bergüzar Demiroğlu
Başroller Berk Bakioğlu, Merve Üçer, Melisa Yıldıran, Begüm Topçu ve Ozan Yıldırım
Kanal TRT 1
Mekan İstanbul