Seversin Televizyon dizisi

Kanal D'nin merakla beklenen D Productions imzalı yeni yaz dizisi Seversin 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D'de başlıyor.Dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli, senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın yazıyor.

Konusu; Seversin dizisi genç kızların romantik prensi,oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini anlatacak.Dizide Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışacaktır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga ise Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin bulunuyor.

Seversin DİZİ OYUNCULARI
Seversin
Tür Komedi, Romantik
İlk Bölüm
Yapım D Productions
Yapımcı Ayşe Durmaz
Yönetmen Serdar Gözelekli
Senarist Barış Erdoğan , İlker Arslan
Başroller Burak Yörük, İlayda Alişan
Kanal Kanal D
Gün Çarşamba 20:00