EGO Televizyon dizisi

 5 Şubat'ta ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Erkeğe Güven Olmaz /Ego dizisinin yapımcılığını Pastel Film üstlenirken, dizinin yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta oturuyor.2004 yapımı Güney Kore dizisi olan 'Temptation'dan uyarlanan dram türündeki EGO dizisinin senaryosu Erkan Birgören ve Tuna Görgün'ün kaleminden çıkıyor.

Konusu,Erkeğe Güven Olmaz dizisinde Elif ile Erhan nişanlı, birbirine aşık ve mutlu bir çifttir. Evlenip mutlu bir yuva kurmayı hayal eden çiftin hayatı, Erhan'ın başına gelenler ile bir anda tepe taklak olur. Çiftimizin hayatını kaosa sürükleyecek haber Elif ile Erhan'ın beraber gittikleri iş gezisinde ortaya çıkar. Erhan aldatılmış ve büyük bir borç batağına girmiştir. Borsa'da her şeyini kaybeden Erhan, kelimenin tam anlamıyla dibe vurmuştur.

Erhan'ın patronu Sibel'in Erhan'a yapacağı tekliften sonra ne Elif ile Erhan için ne de Sibel için hayat eskisi gibi olmayacak. Erhan, kendisi ile aynı anda dibe vuran Sibel'in teklifini kabul edecek mi? Bu tekliften sonra Elif ve Erhan'ın başına neler gelecek? 

 Ego dizisinin başrollerinde Melisa Pamuk Ve Alperen Duymaz ikilisinin yer alıyor.İkili daha önce Çarpışma dizisindeki uyumlu görüntüleriyle dikkat çekmişti.

Oyuncular,

Alperen Duymaz - Erhan Yıldırım

Melisa Aslı Pamuk - Sibel Koraslan

Ahmet Kayakesen - Tuncay Koraslan

Rüya Helin Demirbulut - Elif Tekin

Erdal Küçükkömürcü - Tahir Koraslan

Tuna Orhan - Burhan

Hülya Gülşen - Şükran

Derya Beşerler - Begüm Koraslan

Aziz Caner İnan - Zafer

Naz Sayıner - Senem

Emirhan Dönmez - Arda

Can Sertaç Adalıer - Samet

Toprak Kıvılcım - Berkay

Eylül Akdağ

Eslem Barutçu

Ahmet Şeninak

EGO DİZİ OYUNCULARI
EGO
Tür Dram
İlk Bölüm
Yapım Pastel Film
Yapımcı Efe İrvül, Yaşar İrvül
Yönetmen Doğa Can Anafarta , Şenol Sönmez
Senarist Erkan Birgören, Tuna Görgün
Kanal FOX TV
Gün Pazar 20:00