Sıfırıncı Gün Televizyon dizisi

Yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstleneceği Sıfırıncı Gün dizisinin çekimleri yurt dışında başlayacak ve sonrasında İstanbul'a alınacak.Senaryosunu Atasoy Koç'un kaleme alıyor.

Konusu;Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir...
Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder'in peşinde...
Uzun bir takibin sonunda Ejder'e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon "Sıfırıncı Gün" ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.
O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

Sıfırıncı Gün oyuncuları arasında Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Adnan Biricik, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Damla Colbay, Demir Karahan, Tolga Karel gibi isimler yer alıyor.Dizide Engin Öztürk organize şube polisi Özgür'ü canlandırıyor. Öztürk'ün partneri Nisan karakterine ise Aybüke Pusat hayat veriyor.

Sıfırıncı Gün dizisi ilk bölümüyle 28 Aralık Çarşamba 20.00'de TV8'de başlıyor!

 

Sıfırıncı Gün DİZİ OYUNCULARI
Sıfırıncı Gün
Tür Aksiyon
İlk Bölüm
Yönetmen Süleyman Mert Özdemir
Senarist Atasoy Koç
Kanal TV8
Gün Çarşamba 20:00