Sihirli Annem Televizyon dizisi

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'in 2021 versiyonu Sihirli Annem dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü yayınlanmaya başladı.Dijital de 2 sezon ve 20 bölüm yayınlanacak.

 Sihirli Annem Türk dizi tarihinin en uzun dizilerinden birisiydi 8 sezon ve 240 bölüm yayınlanmıştı.

İlk yayınlandığı yıllarda kadrosunda İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli , Gül Onat ve Defne Joy Foster’ın yer aldığı dizinin yeni versiyonunda ne yazık ki eski oyuncular olmayacak ve sürpriz bir kaç oyuncu haricinde yeni oyuncu kadrosu ile Sihirli Annem ekranlarda olacak. Süreç Film’in yapımcılığında yeniden ekranlara gelecek dizi fantastik türde olacak. Sihirli Annem dizisinin senaristliğini Gamze Özer’in üstlenirken yönetmen koltuğunda Başak Soysal oturacak.

Konusu;Betüş isimli bir perinin eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ile başlarından geçen maceralarla dolu yaşamı konu almaktadır.

Sihirli Annem’in oyuncu kadrosuna Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız'ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal canlandıracak. Daha önce Zeynep Özkaya'nın oynadığı Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandıracak.

Sihirli Annem DİZİ OYUNCULARI
Sihirli Annem
İlk Bölüm
Yapım Süreç Film
Yönetmen Başak Soysal
Senarist Gamze Özer
Başroller Nergis Kumbasar, Lale Başar, Hande Katipoğlu, Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran
Kanal Exxen
Gün Cuma 20:00
Mekan İstanbul