Damla Başar

1999 İstanbul doğumlu Damla Başar,8 yaşında halk oyunları ile dansa başladı. Ardından ilkokul ve ortaokul süreci boyunca hip hop, latin ve modern dans olmak üzere farklı türlerde eğitim aldı. Lise döneminde eğitmen ve koreograf Ece Irmak Albayrak’tan çağdaş jazz dersleri almaya başladı ve asistanlığını yaptı. Aynı zamanda çağdaş dans, street jazz türlerinde de kendini geliştirmeye devam etti.

Kısa bir süre jimnastik eğitiminden sonra düzenli olarak bale derslerine başladı. BKM ile müzikal oyunlarda, dans topluluklarında ve çeşitli dizi, klip, konser işlerinde yer aldı.

2017 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çağdaş Dans Ana Sanat Dalında eğitim görmeye başladı.

Bu süreçte Leyla Postalcıoğlu ve Mustafa Kaplan’ın repertuvarlarında yer aldı.2019 yılında Üsküp’te Skopje Dance Theater ile staj yapmak üzere Makedonya’ya gitti. Bu süreçte Adrijana Dancevska, Risima Risimkin, Dejan Bitrovski, Simon Kuban ve Yotam Peled ile çalışıp sahne aldı.

2019 ve 2020 yılları arasında öğrenim döneminde Goce Delcev Üniversitesi’ne bağlı Skopje/Shtip Dans Akademi’de eğitim aldı.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Kulüp )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Gerard Pique kimdir?

Gerard Pique

Sporcular
Paige Spiranac kimdir?

Paige Spiranac

Sporcular
LeBron James kimdir?

LeBron James

Sporcular
Şenol Güneş kimdir?

Şenol Güneş

Sporcular
Damla Başar
Damla
Doğum Tarihi (25 yaşında)
İstanbul
Meslek Dansçı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi
Popülarite #12086 (12942 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Kulüp Dansçı