Eren Çiğdem

1994 yılında Ä°stanbul'da dünyaya gelen Eren ÇiÄŸdem,Ä°stanbul Aydın Ãœniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünden mezun olmuÅŸtur.Yine aynı üniversitede Tiyatro YönetmenliÄŸi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Daha önce birçok tiyatroda çalışmış ve birçok projede yer almıştır.

Yıllarca İkincikat tiyatroda görev almıştır. 2016 yılında Gnom tiyatronun Eve Dönüş oyununda yer aldı. 2017 yılında Galataperform’un "Balat Monologlar Müzesi" oyununa dahil oldu. Galataperformda oyun okumalarında yer aldı. Twotwo Production ve Fringe Ensemble ortak yapımı 2017 ve 2018 yıllarında Basecamp 1 ve Basecamp 3’de yer aldı.

B Planı tiyatro grubunda aktif görev almakta olan Eren Çiğdem,başrolünde yer aldığı “Ya Ben" adlı kısa film Hollywood International Moving Picture Film Festival (Hımpff)’de En İyi Yabancı Dilde Kısa Film ve En İyi Sinematografi ödüllerini almıştır.

Eren ÇiÄŸdem,en son yönetmenliÄŸini Nisan Dağ’ın yaptığı Bir Nefes Daha filmi'nde baÅŸrolde rol almıştır. Film 24. Tallinn Black Nights Film Festivali’nde En Ä°yi Yönetmen Ödülü almıştır.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Kuş Uçuşu )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Eren Çiğdem
Eren
Doğum Tarihi (29 yaşında)
Ä°stanbul
Burç İkizler
Meslek Oyuncu, Tiyatro Oyuncusu
Cinsiyet Erkek
Ä°liÅŸki Durumu Bekar
Boy 1.75 cm
Göz rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #10839 (12934 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Kuş Uçuşu Enver