Hilal Kuvvet

Hilal Kuvvet,2012 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur.Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tiyatro Yönetmenliği Yüksek Lisans Programıyla devam etmiştir.

2002 yılında Ankara'da Tiyatro hayatına başlayan Hilal Kuvvet,amatör ve profesyonel birçok tiyatro grubunda çeşitli oyunlarda rol almıştır. 

Tiyatro İS için Sıfır Beden, Bu Yol Cennete Gider ve Bahar Kuaför oyunlarını yazmıştır ve Sıfır Beden oyununu yönetmiştir.

Hilal Kuvvet,ayrıca Edebiyat, Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Sanat & Mimarlık kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. 7. Oyun Yazma Yarışması 2015 kitabının yazarıdır. Mitos Boyut Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Hilal Kuvvet tarafından yazılan son kitap 7. Oyun Yazma Yarışması 2015, Mitos Boyut Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Hilal Kuvvet,rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Serap karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştır.Günümüzde Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Kan Çiçekleri adlı günlük dizide rol almıştır.

Rol aldığı projeleri;

2024-2024 - Rüzgarlı Tepe (Canan) (TV Dizisi)

2022-2024 - Kan Çiçekleri Hanife Demir) (TV Dizisi)

2021 - Masumlar Apartmanı (Serap) (TV Dizisi)

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Masumlar Apartmanı ve Kan Çiçekleri )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Hilal Kuvvet
Hilal
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #6275 (12943 kişiden)