Çatı Katı Aşk Televizyon dizisi

Çatı Katı Aşk' ilk bölümüyle 9 Temmuz Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor. Yeşilçam tadında olacak Çatı Katı Aşk dizisi romantik komedi türünde olacak ve dizi de izleyiciye sımsıcak bir aşk hikayesi anlatılacak.

Konusu;Farklı kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin'in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerini ekrana taşıyacak olan dizinin hikayesi şöyle:

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir.

Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir.

Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

Yapımcılığını Mia Yapım'ın, yönetmenliğini Barış Yöş'ün üstlendiği, kadrosunda; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı, Pelin Öztekin, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Bülent Seyran ve Seray Gözler gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmeni Barış Yöş üçüncü bölüm itibariyle koltuğunu son olarak Yasak Elma'da yönetmenlik yapmış olan Fehmi Öztürk'e bırakacak.Treadmanını Barkın Şenüren’in yazdığı, senaryosu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’ya ait dizi, yaz ekranına damga vurmaya hazırlanıyor.

Barış Yöş yeni sezonda yeniden Hercai dizisini yönetecek.

Çatı Katı Aşk DİZİ OYUNCULARI
Furkan Andıç

Furkan Andıç

Ateş Avcı
Burak Tamdoğan

Burak Tamdoğan

Filozof Emin
Pelin Öztekin

Pelin Öztekin

Süheyla Durmaz
Bülent Seyran

Bülent Seyran

Şuayip Durmaz
Renan Bilek

Renan Bilek

Celal Yılmaz
Ezgi Şenler

Ezgi Şenler

Ayşen Yılmaz
Nilay deniz

Nilay deniz

Yasemin Çetin
Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı

Demir Yılmaz
Ebru Aykaç

Ebru Aykaç

Gülriz
Tülay Günal

Tülay Günal

Perihan Yılmaz
Bedia Ener

Bedia Ener

Saadet Yılmaz
Sinem Temiz

Sinem Temiz

Efsun
Cansu Kanlıkaya

Cansu Kanlıkaya

Doktor Uğur
Burak Poyraz

Burak Poyraz

Ömer
Gamze Aksu

Gamze Aksu

Sevda
Çatı Katı Aşk
Tür Komedi, Romantik, Aşk
İlk Bölüm
Yönetmen Fehmi Öztürk
Senarist Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı
Başroller Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz
Kanal Kanal D
Gün Perşembe 20;00