Maraşlı Televizyon dizisi

ATV’nin yeni dizisi Maraşlı ilk bölümüyle 11 Ocak Pazartesi 20.00'de ATV'de başlıyor.Yapımını birçok başarılı projeye imza atmış olan Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın, senaryosunu Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstleniyor.

Konusu; Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Maraşlı DİZİ OYUNCULARI
Maraşlı
Tür Aksiyon, Dram
İlk Bölüm
Yapım Tims&B Productions
Yapımcı Timur Savcı, Burak Sağyaşar
Yönetmen Kudret Sabancı
Senarist Ethem Özışık
Başroller Alina Boz, Burak Deniz
Kanal ATV
Gün Pazartesi 20:00
Mekan İstanbul