Erkek Severse Televizyon dizisi

Dijitalde yayınlanacak yeni dizi “Erkek Severse Bein Connect platformu için çekiliyor. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstlendi. “Erkek Severse” dizisi bir komedi yapımı olarak öne çıkacak.

Gün geçtikçe popülerliliği artan dijital platformlar üye sayısını artırmaya devam ediyor. Dijital platformlar hatırı sayılır dizilerle ve yapıtlarla her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Türkiye’de 10 kadar platform bulunuyor. Abonelik sistemiyle çalışan kanallar ücretli. 

Konusu;Erkek Severse dizisi 13 bölümden oluşacak.İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan aldatıldığı için boşanmıştır. Yaşadıklarından sonra erkeklere olan güvenini ve inancını kaybeden Zeynep bu sebeple yeni bir aşka kalbini kapatmıştır. Ancak bu kararı Kenan’ı tanıyınca değişmeye başlar. Ancak Yelda’da kenan’a ilgi duymakta ve onunla birlikte olmak istemektedir. Bununla birlikte Kenan’ın kalbi ise bu iki kadından hangisi için çarpmaktadır? 

Başrollerini Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağızcan Konyalı’nın paylaştığı romantik komedi dizisinde ayrıca; Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Erkek Severse DİZİ OYUNCULARI
Erkek Severse
Tür Komedi, Romantik
İlk Bölüm
Yapım Gold Film
Yapımcı Faruk Turgut
Yönetmen Ömür Atay
Senarist Aslı Zengin
Başroller Alperen Duymaz, Büşra Develi , Yasemin Allen
Kanal beIN Connect