Seni Çok Bekledim Televizyon dizisi

 Ã–zcan Deniz’in yeni dizisi Seni Çok Bekledim dizisi 29 Ocak Cuma akÅŸamı ilk bölümün izleyicilerle buluÅŸacak. Dizisinin proje tasarımını ÅŸarkıcı; oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz’in üstlendi.. Seni Çok BekleyeceÄŸim dizisi aÅŸk dizisi olarak hazırlandı.

Seni Çok Bekledim dizisinin erkek başrol oyuncusu ise Özcan Deniz olacak. Bilindiği üzere Özcan Deniz daha önce Kral dizisini Atv için hazırlamış ancak Atv elinde ki dizi fazlalığını bahane ederek Kral dizisini ertelemişti.

İlk bölümleri; Katar, Erzincan ve İstanbul arasında çekilecek olan dizi, seyircisini ekran başına kilitleyecek. Ülkeleri ve şehirleri bir araya getiren senaryo ise, gerçek bir hikayeden uyarlama.

Konusu; Ã–zcan Deniz; dizide ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuÅŸ, iÅŸ adamı olan ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, Ä°rem HelvacıoÄŸlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuÅŸ, fotoÄŸrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor.

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler. Doğru zamanda, doğru yerde olup, evrenin görünmez iplerinin onlar için çizdiği sınırlara doğru çekilirler. Onlar, kendi hikayelerini oluşturmak için ortak bir noktada buluşur ve tevafuk’un varlığıyla mucizelerini yaşarlar.

Seni Çok Bekledim’in oyuncuları Özcan Deniz (Kadir), İrem Helvacıoğlu (Ayliz), Mustafa Uğurlu (Cemal), Yıldız Kültür (Hidayet), Caner Şahin (Selahattin), İlhan Şen (Erol), Lila Gürmen (Mihre), Durul Bazan (İsmet), Türkü Turan (Meryem), Hakan Ummak (Zaza), Sibel Şişman (Şebnem), Gürkan Güzeyhuz (Serkan), Şehsuvar Aktaş (Osman Efe), Selen Domaç (Songül), Nihan Büyükağaç (Sibel) ve Damla Makar (Nezahat), Ömer Gökay Şanlıer (Umut), Hande Oktan (Pınar)

Seni Çok Bekledim DİZİ OYUNCULARI
Seni Çok Bekledim
Tür Dram, Aşk
İlk Bölüm
Yapım Skala Medya
Yapımcı Özcan Deniz
Yönetmen Şahin Altuğ
Senarist Özcan Deniz
Başroller Özcan Deniz,  İrem Helvacıoğlu
Kanal Star TV
Gün Cuma 20:00