Şeref Sözü Televizyon dizisi

Show Tv ekranlarında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü yayınlanacak olan yeni dizi Şeref Sözü'nün senaristliğini Eda Tezcan Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendi.Şeref Sözü dizisinin erkek başrol oyuncusu son olarak Şampiyon dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman olurken kadın başrol oyuncusu ise Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde yer alan Sude Zülal Güler oldu.

Konusu; Yaman Çelebi atalarından kalma geniş toprakların başındaki isim. Büyük bir servetin emanetçisi olan adı gibi yaman olan Yaman Çelebi, birine verdiği bir sözü tutmak için tüm hayatını bir anda değiştirmek zorunda kalır.

Verdiği şeref sözü için her şeyi bir kenara bırakmak zorunda kalan Yaman Çelebi, Beyrut’ta bulunan Türk Konsolosluğu’nda onu kucağında bebeğiyle bekleyen İsra’nın yanına gelir. İsra’yı alıp oradan götüren Yaman için zorlu bir aşk hikayesi de böylece başlar.

TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Şeref Sözü’nün zengin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

Şeref Sözü DİZİ OYUNCULARI
Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

Cihan Adabeyli
Sude Zülal Güler

Sude Zülal Güler

İsra Adabeyli
Hülya Şen

Hülya Şen

Şükran
Hülya Darcan

Hülya Darcan

Emsal Adabeyli
Öykü Çelik

Öykü Çelik

Yasemin Adabeyli
Meltem Gülenç

Meltem Gülenç

Mahbule
Toprak Sağlam

Toprak Sağlam

Cavidan
Umut Kurt

Umut Kurt

Hasan Usta
Aras Aydın

Aras Aydın

Faruk Malik
Nazlı Çetin

Nazlı Çetin

Hicran
Sıla Korkmaz

Sıla Korkmaz

Zeynep
Mert Aygün

Mert Aygün

Cafer
Leyla Erdoğmuş

Leyla Erdoğmuş

Emsal (Gençliği)
Şeref Sözü
Tür Aksiyon, Dram
İlk Bölüm
Yapım Tims&B
Yapımcı Timur Savcı, Burak Sağyaşar
Yönetmen Cevdet Mercan
Senarist Eda Tezcan
Başroller Tolgahan Sayışman, Sude Zülal Güler
Kanal Show TV
Gün Çarşamba 20:00