Ömer Konakçı

1983 Malatya doğumlu Ömer Konakçı,üniversite eğitimini İnönü Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektronik Haberleşme bölümünde tamamladı.Malatya Sahne Sanatları Merkezi Derneğini kurarak Malatya’nın İlk ve Tek Açık Hava Tiyatrosunu açtı. 2011 döneminde Malatya Polis Meslek Yüksek Okulunda ve Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğünde tiyatro kursları açarak öğrenciler yetiştirdi. Daha sonra 4 yıl boyunca Malatya Halk Eğitim Merkezinde tiyatro usta öğreticisi olarak çalıştı.

Malatya Usta Öğreticileri Yardımlaşama ve Dayanışma derneği ile Malatya Sahne Sanatları Merkezi kurucu dernek başkanlığı, Malatya Kültür Sanat ve Turizm dernek kurucu üyeliğini yapan Konakçı ayrıca, Malatya Genç Müsaid, Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi, Gençlik Merkezi, Makied, Yepgem vb. sivil toplum kuruluşlarında yönetici üye olarak görevler aldı.

2014 yılında Malatya’nın yerel kanalı Zer Tv’de programlar müdürlüğü yaptı. 2015 yılında Malatya Büyükşehir Merkez Belediyelerinden Yeşilyurt Belediyesinde belediye tiyatrosunu kurarak genel sanat yönetmenliği ve belediye başkanı sanat danışmanlığı yapmaktadır.

Ömer Konakçı,2018 yılında Zifir-i Azap, 2020 yılında ise Zir-i Cin adlı sinema filmlerinde rol almıştır.2021 yılında ise Kanal D dijital platformlarında yayınlanacak Girift adlı dizide rol almıştır.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Girift )
Melisa Seda

Melisa Seda

Oyuncular
Ayberk Yılmaz

Ayberk Yılmaz

Oyuncular
Mehtap Yavuz

Mehtap Yavuz

Mankenler
Ümit Acar

Ümit Acar

Oyuncular
İlker Şahinbaş

İlker Şahinbaş

Oyuncular
Burhan Çelik

Burhan Çelik

Oyuncular
Wilma Elles

Wilma Elles

Oyuncular
Şule Kan

Şule Kan

Oyuncular
ÖNERİLEN KİŞİLER
Atay Yıldız kimdir?

Atay Yıldız

Oyuncular
Burak Khan kimdir?

Burak Khan

Oyuncular
Umut Sezgin kimdir?

Umut Sezgin

Oyuncular
Ercan Yalçıntaş kimdir?

Ercan Yalçıntaş

Oyuncular
Ömer Konakçı
Ömer
Doğum Tarihi (40 yaşında)
Malatya
Burç Aslan
Meslek Oyuncu, Tiyatro Oyuncusu
Cinsiyet Erkek
Popülarite #11156 (12950 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Girift Resepsiyon