Walison Fonseca

1986 Brezilya,Santos doğumlu Walison Fonseca,Türkçeyi oldukça iyi konuşmaktadır.Modellik ve oyunculuk yapan Fonseca Biscolota,Kip gibi markaların reklam filmlerinde rol aldıktan sonra 2020 yılında Masterchef yarışmasına katılmıştır.

Survivor 2023 yarışmacısı Walison Fonseca'nın eşinin ismi ise Melisa Pınar'dır. Walison’un eşi Melisa Pınar NLP uzmanı ve yaşam koçudur. Çiftin bu evlilikten Amaya adında bir kızı vardır.

Portekizce, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve orta düzeyde Türkçe olmak üzere beş dil bilen Walison kendisini ve Türkiye'ye gelme hikayesini şu şekilde ifade etmektedir:

"Dünyada uzun yıllar sonra Malta adasında bir işim vardı ve bu işten sonra Türkiye'yi tanımaya ilgi duydum. Kısa süre sonra İstanbul'a aşık oldum ve burada yaşamaya karar verdim. Türk kültürünü seviyorum çünkü burada kendimi evimde hissediyorum."

 Walison Fonseca,2023 yılında rol aldığı Ego dizisinde Moda markası sahibi Timur karakterini oynamıştır.Dizinin oyuncu kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Erdal Küçükkömürcü, Naz Sayıner, Ahmet Kayakesen, Ahmet Şeminak, Can Sertaç Adalıer gibi isimlerin yer almaktadır.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (EGO )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Walison Fonseca
Walison
Doğum Tarihi (38 yaşında)
Brezilya, Santos
Burç Oğlak
Memleket Brezilya
Meslek Oyuncu, Yarışmacı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli (Melisa Pınar ile)
Boy 1.88 cm
Kilo 81 kg
Göz rengi Kahverengi
Popülarite #12121 (12949 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
EGO Timur
Katıldığı Yarışmalar
Survivor 2023