Mete Deran

Meryem ve Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizilerde rol alan Mete Deran, ayrıca Genel Kurmay Başkanlığı’nın desteğiyle, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde düzenlediği operasyonda görev alan timin kahramanlığının konu edildiği Meteler adlı filmde Zakir karakterine can verdi.

Deran, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde iki yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Daha önce Fox Tv ekranlarında yayınlanmış olan kadrosunda Özge Özberk ve Kutsi’nin yer aldığı “Kalbimdeki Deniz” dizisinde rol almıştır.

Anne, Kalp Atışı oyuncunun rol aldığı diğer dizilerden ikisidir. Sinema sektörüne de adım atan oyuncun ilk rol aldığı sinema filmi “Meçhul” adlı filmdir. Bu filmde Can rolüne hayat vermiştir.

Sinema ve dizi oyuncu olan Mete Deran tiyatro oyunlarında da yer almaktadır. “Tiyatro Keyfi Kemal Başar ile Tiyatro” oyuncunun rol aldığı tiyatrodur.

Son olarak Atv ekranlarının sevilen dizisi “Kuruluş Osman” dizisinde Çetin Alp rolüne hayat vermiş olan oyuncu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Zenon rolüyle ekranlara gelmektedir.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR (Kuruluş Osman ve Uyanış: Büyük Selçuklu )
ÖNERİLEN KİŞİLER
Sanaya Irani kimdir?

Sanaya Irani

Oyuncular
Can Çelebi kimdir?

Can Çelebi

Oyuncular
Tuğba Erman kimdir?

Tuğba Erman

Oyuncular
İlay Erkök kimdir?

İlay Erkök

Oyuncular
Mete Deran
Mete
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.88 cm
Kilo 80 kg
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Beykent Üniversitesi
Bölüm. Oyunculuk
Popülarite #5149 (12942 kişiden)